Започнете го денот со јогурт


Дневна доза здравје


Најдобро од природа


Нашите производи • Охридски јогурт

  3,2 % масленост

  Јогуртот е произведен од пастеризирано кравјо млеко со додаток на јогуртни култури, природно збогатен со витамини, минерали и калциум. Спаковано во:
  1 Л шише и економично пакување 1.5 Л шише

 • Охридски јогурт

  3,2 % масленост чаша


  Јогуртот е произведен од пастеризирано кравјо млеко со додаток на јогуртни култури, природно збогатен со витамини, минерали и калциум.

 • Кравјо кисело млеко

  3,2% масленост


  Произведен од пастеризирано кравјо млеко со додаток на јогуртни култури.Спаковано во 400 гр канче.

 • Охридски изварок

  Изварокот содржи кравјо пастеризирано млеко и 30 % растителни масти Изварокот(урда) содржи девет есенцијални амино киселини, и поголем дел од не-есенцијалните амино киселини кои помагаат при формирањето на протеините. Спакован е во 500гр и 1000гр вакуум кеса.

 • Кравјо сирење


  Тврдо сирење од пастеризирано кравјо млеко со 3,2 % масленост Спаковано во парчиња од 400гр до 500гр во вакуум кеси.

 • Козји јогурт

  3,2 % масленост

  Козјиот јогурт е произведен од органско козјо млеко од нашата фарма, кое е пастеризирано и во кое се додадени само јогуртни култури за ферментација. Ќе го најдете во паковање од 500 мл и 1Л

 • Козја сурутка

  Козјата сурутка е најздравиот напиток од млечно потекло. Тоа е нус производ при преработка на козјото сирење кое изобилува со витамини, минерали и многу протеини. Спаковано во 500 мл шише.

  Прочитај повеќе
 • Козјо сирење


  Козјото сирење е произведено од пастеризирано органско козјо млеко со додаток на сирило. Спакувано во парчиња од 400гр до 500 гр во вакуум кеси.